Scroll Top

Over WS Mediation

OVER
WS MEDIATION
Betrouwbaar, deskundig, veilig.
WS Mediation

Betrouwbaarheid vind ik een van de belangrijkste eigenschappen van een mediator, het is dan ook de belangrijkste kernwaarde voor WS Mediation. Betrouwbaarheid, deskundigheid en veiligheid zijn de meest essentiële eigenschappen die een mediator moet hebben en die ik met WS Mediation wil uitdragen.

Het is essentieel dat er een sfeer van veiligheid wordt gecreëerd, alleen dan kan mediation een succes worden.

Als MfN Registermediator beschik ik over de deskundigheid om gesprekken op een dusdanige manier te begeleiden dat een veilige sfeer ontstaat. Ieder krijgt de ruimte

die hij of zij nodig heeft om de eigen kant van het verhaal te vertellen en de eigen standpunten helder te maken. Daardoor ontstaat er vaak weer ruimte in het gesprek om voorzichtig de onderhandelingen te starten. Op het gebied van (echt-) scheidingen beschik ik over de nodige deskundigheid om de juridische, financiële en fiscale aspecten met cliënten te behandelen. Als zaken mijn expertise te boven gaat dan zal ik altijd verwijzen of in overleg met cliënten expertise inschakelen.

Mijn missie

Ik wil mensen die vast zijn gelopen in een conflict helpen. Ik wil hen laten ervaren hoe goed het voelt om weer zelf en samen in gesprek te gaan en tot oplossingen te komen. Prachtig is het als mensen weer vertrouwen in elkaar krijgen en op een nieuwe manier verbinding met elkaar maken. Daardoor kunnen zij met meer vertrouwen naar de toekomst kijken.

“Ik geloof dat een afspraak die samen door cliënten gemaakt wordt veel krachtiger is dan een opgelegde uitspraak.”
MIJN VISIE

Ik geloof dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij zelf de regie in handen hebben. Als
mensen naar elkaar luisteren en zich gehoord voelen kunnen zij zelf afspraken maken
waar zij volledig achter staan. Deze afspraken zullen krachtig staan en de kans dat ze
goed nageleefd worden is veel groter dan wanneer zij zijn opgelegd.

WS Mediation logo
GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK
NEEM CONTACT OP
benieuwd wat mediation voor u kan betekenen?
Wendy Schoegje
WENDY SCHOEGJE
Familiemediator

Blik op jezelf
oog voor een ander

(Derek Otte, Instagram 5 november 2016)

  Bel nu

  06 52 12 32 53

  bb
  Adres

  Rietzangerweg 34, 1111VL Diemen

  Email
  Website

  www.ws-mediation.nl