Scroll Top

Mediator Diemen : deskundig en betrouwbaar

Als u op zoek bent naar een mediator in uw woonplaats, dan is de kans groot dat u eerst eens gaat googelen. U zoekt dan bijvoorbeeld op Mediator Diemen. Er komt dan echter veel informatie: er komen zelfs mediators in beeld die gevestigd zijn in Gelderland, terwijl u toch echt Mediator Diemen had ingetoetst. Hoe maak je nu de juiste keuze? Wat is de goede mediator voor u? Dat is uiteindelijk heel persoonlijk, met alleen googelen op Mediator Diemen komt u er niet. Wat zijn belangrijke aandachtspunten bij de keuze van een mediator?

 

Mediator Diemen : MfN geregistreerd

In eerste plaats dient de mediator deskundig te zijn. Daarom is het goed te kijken of een mediator geregistreerd is bij de Mediatorfederatie Nederland (MfN). Een mediator die MfN geregistreerd is, heeft de benodigde opleidingen gevolgd en heeft eventuele specialisaties. Daarnaast zijn MfN mediators verplicht tot permanente educatie en dienen zij de gedragsregels van de MfN mediator na te leven. Ook zijn MfN registermediators onderworpen aan het tuchtrecht. Dit allemaal om de kwaliteit te waarborgen en zorgvuldigheid te garanderen.
Klik de volgende link aan om het MfN register te raadplegen.

Verder is het van groot belang dat er een goede klik is. Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarbij heel belangrijk. U kunt dan zelf bepalen of u zich prettig voelt bij de mediator. De mediator kan op haar beurt vertellen wat er van haar verwacht kan worden en hoe het proces zal verlopen. Alle relevante zaken kunnen vooraf worden besproken zodat u weet hoe mediation bij deze mediator in zijn werk gaat. Daarbij staat uw wens centraal. Uiteraard biedt WS Mediation een dergelijk gratis kennismakingsgesprek aan in Diemen en omstreken.

Uiteindelijk gaat het erom dat uw keuze goed voelt. Er moet een goede sfeer zijn waarin het veilig voelt gevoelige en persoonlijke zaken te bespreken. Met een deskundige mediator kunt u dit bereiken. Een goede mediator in omgeving Diemen vindt u dus niet alleen door te zoeken op Mediator Diemen. Check daarvoor het MfN register en kijk of er een geregistreerde mediator in uw woonplaats gevestigd is. Maak vervolgens een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

WS mediation

Met WS Mediation bied ik diverse soorten mediation, bekijk hier mijn verschillende diensten. Mijn specialisatie is familiemediation.  Ik vind het heel belangrijk dat die prettige veilige sfeer ontstaat die nodig is om mediation tot een succes te maken. Daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ik wil dat mijn cliënten een juiste keuze maken en een goed beeld hebben van mij en van het mediationtraject. Klik hier als u meer wilt weten over Familiemediation.

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Gerelateerde berichten

Opmerkingen (1)

[…] schreef ik een blog over hoe u een deskundige mediator kunt vinden. Maar hoe vindt u deskundige hulp bij […]

Comments are closed.